Onder het motto; ‘Auto’s professioneel verhandelen doen we samen’ komt AutoVeiling.nl met een B2B Handelsplatform met vaste handelsprijzen. Klanten van het online veilinghuis hebben met het Handelsplatform, dat vanaf heden online staat, extra (ver)koopkansen. Het Handelsplatform, met goed beschreven auto’s tegen een vaste handelsprijs, komt achter de inlog voor uitsluitend RDW erkende bedrijven en naast de diverse veilingvormen te draaien. Dus hiermede is het mogelijk een auto aan te bieden en te verkopen voordat je deze inkoopt, wie wil dat nou niet?

Professionele inspectie
AutoInspectie.nl en AutoVeiling.nl slaan de handen in één. Doordat een professionele inspecteur van AutoInspectie.nl de auto inspecteert kan AutoVeiling.nl de koper ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. Dus geen gezeur garantie. Het zal begrijpelijk zijn dat in de huidige tijd het inspectiebedrijf af en toe op zoek is naar werk. De auto’s worden wel geïnspecteerd wanneer dit past in de planning.

Professionele afhandeling
De auto’s worden door AutoVeiling.nl, maximaal 3 maanden en in overleg met de eigenaar, met een reële handelsprijs gratis op het Handelsplatform geplaatst. De aangeboden auto’s zijn van importeurs, verhuur- en leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en autobedrijven. Alle auto’s staan met een vaste Handelsprijs ‘online’ en in de ‘AutoVeiling.nl Inkoop App’. Na de aanschaf en betaling van de auto verzorgt het team van AutoVeiling.nl het transport en de juiste afwikkeling van de auto.

Een onsje meer
Een platform met auto’s waar je aan kan winnen. Volgens Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, een extra kans toch die auto te verkopen die jij zelf net niet hebt staan. En anderzijds zeker in deze (crisis)tijd een extra verkoopkans te creëren voor een auto die niets mankeert alleen in de handel momenteel niet genoeg oplevert. Met het Handelsplatform kunnen we elkaar helpen de huidige voorraad te verkopen om vervolgens weer de winst in te kunnen kopen.
Kijk hier meer informatie en de tarieven.

Wil je nu al meteen je auto’s aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier!


    5 voertuigen (€100,- excl. BTW)10 voertuigen (€200,- excl. BTW)15 voertuigen (€300,- excl. BTW)