Je hand op steken bij een autoveiling is niet meer van deze tijd. Het kopen van een auto kan al jaren online. Dit werkt snel, efficiënt en gemakkelijker en voor de hele slimme autokopers heeft AutoVeiling.nl de Inkoop App.

Het Brabantse veilinghuis dat sinds 2002 online auto’s veilt, biedt in diverse online veilingvormen duizenden auto’s per maand aan. “Stel uw favorieten in en bied met de Inkoop App uitsluitend op de auto van uw keuze! We zijn net de Belastingdienst zegt Algemeen directeur Wierd Meijering lachend. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!”

Geen tijd is geen issue meer, het overzichtelijke – en actuele aanbod in de app is overal ter wereld te bekijken. En wie laat tegenwoordig zijn smartphone nog thuis? Met de AutoVeiling.nl Inkoop App, die door honderden slimme autokopers reeds gebruikt wordt, is het ook mogelijk ‘realtime’ mee te bieden in de Hamerveiling van het online veilinghuis uit Kaatsheuvel.

Bekijk de instructievideo en ontdek het gemak. En volgens Meijering verkoopt AutoVeiling.nl auto’s waar de winst in zit, want ze komen rechtsreeks van o.a. Europese leasemaatschappijen en dealerholdings, dus je doet met de tussenkomst van een professionele partij B2B zaken.

Word ook een slimme koper,
download de Inkoop App!