Onderdeel van de AVN Group


Autoveiling.nl is een handelsnaam van Autoveiling Nederland en daarmede onderdeel van de AVN Group.
Autoveiling Nederland is in 2002 opgericht door eigenaar Wierd Meijering.
 De AVN Group bestaat uit:

Bij Autoveiling.nl worden er wekelijks, in diverse veilingen, honderden auto’s verkocht in heel Europa. Iedere veilingvorm heeft specifieke kenmerken, die ontwikkeld zijn in samenwerking met de klanten van het veilinghuis. Na de toezegging regelt een vakkundig team de volledige afhandeling van A tot Z voor de koper en de verkoper. Autoveiling.nl is een Erkend Register Veilinghuis dat is opgenomen in het Register van de Federatie TMV.

Autoinspectie.nl is expert in het inspecteren en taxeren van voertuigen en rollend materieel. Een eenduidige en goede inspectie, draagt bij aan een transparant en duidelijk inspectierapport. Autoinspectie.nl zorgt voor de gehele afhandeling van uw inname. Autoinspectie.nl is met haar Erkend Register Taxateurs, ingeschreven bij Federatie TMV en de Stichting VRT, uw waarde bepalende partner.

theCarAuction.eu sells weekly hundreds of cars through different kinds of auctions. Each auction has his own specific characteristics which are developed to our customer needs. After our joint agreement a group of professionals will arrange the complete handling from A to Z for the buyer and the seller. theCarAuction.eu is a licensed Registered Auction, added to the Registered Federation TMV.

AutoIT.nl is uw partner in software ontwikkeling, mobiele applicaties (app’s), het realiseren van (data)koppelingen, maatwerk en gespecialiseerd in oplossingen en het leveren van data binnen de autobranche. AutoIT.nl is uw ervaren IT specialist en helpt processen te vereenvoudigen workflows tussen diverse afdelingen en bedrijven te versnellen.

Autoveiling.nl is een handelsnaam van Autoveiling Nederland en daarmede onderdeel van de AVN Group. Autoveiling Nederland is in 2002 opgericht door eigenaar Wierd Meijering.