Weet je nog? Vroeger… toen je klant bij je kwam met de vraag naar een hele specifieke auto. Je ging voor hem op zoek, want klant is immers Koning. Soms was je dagen, misschien wel weken op zoek naar dé auto die hij zocht. Sinds de komst van het internet gaat dat al een stuk makkelijker. En sinds de komst van onze online autoveilingen in 2002 hebben we het je nog véél makkelijker gemaakt. Je hoeft namelijk niet meer het hele land door te rijden op zoek naar die ene auto. Je kunt dat gemakkelijk vanaf je PC doen.

Autoveiling Inkoop App

Met de komst van onze Autoveiling Inkoop App gaan we nog een stapje verder. Je hoeft namelijk niet eens je computer meer aan te slingeren om te zoeken naar die specifieke auto. Je kunt gemakkelijk vanuit je luie stoel gebruik maken van onze Inkoop App.

We zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van onze smartphone. Je smartphone vergeten doe je eigenlijk nooit. Altijd en overal goed bereikbaar zijn is ook heel belangrijk geworden voor jouw klanten. “Bij AutoVeiling.nl vinden we het daarom ook belangrijk dat onze producten en diensten beschikbaar zijn op je smartphone.” vertelt Wierd Meijering, algemeen directeur bij AVN Group, waar AutoVeiling.nl onder valt.

Online platform

“Wij werken continu aan optimalisatie en vernieuwing. Ook nu tijdens de crisis die het Coronavirus veroorzaakt merken wij dat steeds meer autokopers en autoverkopers vanuit huis werken. Het platform dat wij gebruiken is ontwikkelt door AVN Remarketing en is ook beschikbaar voor autobedrijven.” vervolgt Wierd.

Wil jij jouw eigen autoveiling starten? Gebruik dan het Remarketing Platform dat is ontwikkelt door AVN Remarketing. Er zijn legio voordelen te noemen voor een online autoveiling. Mensen van over de hele wereld nemen deel aan online autoveilingen. Ze kiezen niet alleen voor ons platform omdat het handig is om voertuigen te kopen vanaf je thuiscomputer of smartphone, maar ook omdat we een geweldige online winkelervaring bieden.

Actueel aanbod

Het actuele aanbod van onze eigen online autoveilingen vind je ook op onze website. Je vindt hier alle personenwagens en bedrijfswagens die binnenkort bij ons geveild gaan worden.

Wil je zelf auto’s kopen en/of verkopen? Bekijk dan deze pagina op onze website.