Remarketing

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen u alles vertellen over het veilen van voertuigen.

Bij Autoveiling Nederland kunt u ook terecht voor voertuig remarketing. Tot remarketing behoren alle inspanningen en diensten die tot doel hebben om een gebruikt voertuig te verkopen en af te leveren aan een koper. Om het vak remarketing het beste uit te voeren hebben wij het AVN ERP Systeem ontwikkeld.

AVN ERP Systeem

Met het geavanceerde AutoVeiling Nederland Enterprise Resource Planning systeem kunnen autobedrijven, leasemaatschappijen en fleetowners het volledige remarketingproces van hun voertuigpark volledig zelf online beheren. Van inspecteren tot schadecalculatie, van inruilen tot verkopen en van factureren tot rapporteren.

Het Enterprise Resource Planning systeem van Autoveiling Nederland wordt voor elk bedrijf afzonderlijk ingericht in de look and feel die de klant wenst. Het systeem voegt zich naar het bedrijf en niet andersom. Zo kunnen bedrijven hun klanten blijven bedienen precies op de manier die ze willen. De implementatie en ondersteuning van het ERP-systeem wordt verzorgd door AutoIT, dat ook onderdeel is van de AVN Group.

Inspecteren en beheren

Met het AVN ERP Systeem kunt u inspecties zelf uitvoeren of uitbesteden en dit alles online beheren. De door de AVN Group in 2009 ontwikkelde Inspectie App heeft zich inmiddels meer dan bewezen en staat voor u ter beschikking. Met deze Inspectie App brengt u op uniforme wijze uw voertuigen in kaart, of beter gezegd in beeld!

Ook uw inspectiefoto’s direct online uploaden en uw proces optimaliseren? De Inspectie App wordt voortdurend doorontwikkeld en is daardoor voor steeds meer doeleinden geschikt. Wat dacht u van een Verkoop PDF, Uitgifte PDF of Uitgebreide PDF? Zo is er ook reeds een Inruil App of Rental App met diverse mogelijkheden.

Veilen en verkopen

Het AVN ERP Systeem biedt u de unieke mogelijkheid om uw voertuigen op uw manier te verkopen aan uw relaties. Zo kunt u binnen een ‘gesloten systeem’ door u geselecteerde kopers laten bieden op door u geselecteerde voertuigen. Het aanbieden van voertuigen aan het Europese kopersnetwerk van Autoveiling Nederland is ook mogelijk. Benut onze gezamenlijke kennis en kunde.

Factureren en leveren

Na het toezeggen van een voertuig in het AVN ERP Systeem wordt per direct een bevestiging verstuurd aan koper en verkoper. De factuur is per direct opvraagbaar. De juiste BPM bedragen worden direct berekend, BPM-doorschuifregelingen worden direct aangemaakt, transportopdrachten worden verstuurd, betalingen verwerkt, enzovoort. Het gehele proces is per afzonderlijke auto continu te volgen voor alle betrokkenen. Het proces uitbesteden aan de AVN Group is natuurlijk ook mogelijk.

Importeren en exporteren

Import en Export zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Middels het AVN ERP Systeem maakt u gemakkelijker gebruik van alle mogelijkheden die er zijn. Van buitenlandse voertuigen in uw verkoopomgeving tot directe facturatie aan het buitenland. En wat dacht u van digitale BPM-aangifte?

Rapporteren

Het overzicht behouden en goed in beeld zijn is belangrijk. Het AVN ERP Systeem voorziet in alle gewenste vormen van rapportages. Middels Excel zijn draaitabellen mogelijk. Ook een logfile en het instellen van admin rechten is mogelijk.

Koppelen met derden

Schoenmaker blijf bij je leest. Ieder bedrijf of persoon heeft zijn of haar eigen expertise. Dus het realiseren van koppelingen is erg van deze tijd. AutoIT.nl, onderdeel van de AVN Group, realiseert alle online Automotive wensen en koppelingen. Kijk bij partners met wie wij reeds een band en/of koppeling hebben.

Bij Autoveiling Nederland kunt u ook terecht voor voertuig remarketing. Tot remarketing behoren alle inspanningen en diensten die tot doel hebben om een gebruikt voertuig te verkopen en af te leveren aan een koper. Om het vak remarketing het beste uit te voeren hebben wij het AVN ERP Systeem ontwikkeld.