Uw auto verkopen? De beste prijs!
'Welkom op Autoveiling.nl'

Voordelen Autoveiling Verkoopservice:

 

Wij brengen uw auto in beeld

Gegarandeerd de beste prijs

6000 kopers uit heel Europa

Erkend Register Veilinghuis

Telefonische verkoophulp

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd

 

Tip van Audi dealer

Via een tip van de Audi dealer in Breda ben ik doorverwezen naar jullie website. Ik heb eerst een belletje gepleegd naar de Verkoopservice en heb mijn BMW X6 toen via jullie website ingevoerd. Jullie website heeft duidelijke stappen en na het betalen van € 79,- via iDeal kreeg ik meteen een opdrachtbevestiging in mijn mailbox. Vervolgens werd ik gebeld om een afspraak te maken met de inspecteur om mijn auto te laten fotograferen en controleren.

Het geld stond dezelfde dag nog op mijn rekening

Ik heb een nieuwe Toyota gekocht en bij de Toyota dealer in Tilburg kreeg ik een laag bod voor mijn Toyota RAV4. Via Google kwam ik terecht bij Autoveiling.nl en na 1 telefoontje met uitleg vanuit hun heb ik mijn auto aangemeld via hun website. Ik had geen zin in al het gedoe van Marktplaats en autodealers, dus voor mij was dit de makkelijkste weg.

Inspectie auto en afhandeling prima

Ik heb mijn Range Rover Sport via de Verkoopservice van jullie verkocht. Eind november heb ik een Tesla Model S gekocht en via Tesla Motors ben ik doorgestuurd naar jullie. Zowel de inspectie van m'n auto als de verkoop van mijn auto is vlekkeloos verlopen. Ook de afhandeling van het papierwerk verliep snel en zonder moeite.

Auto verkocht op de AutoSalon Rotterdam

Tijdens de AutoSalondagen eind november in de Ahoy Rotterdam stond Autoveiling.nl samen met het TaxatieCenter om auto's van particulieren te fotograferen en te inspecteren om deze vervolgens, te verkopen. Ik heb mijn Fiat Punto Evo aangemeld en een inspecteur van Autoinspectie Nederland heeft de auto geïnspecteerd. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van zowel de inspecteur als de verkoper.

Gegarandeerd bod op mijn Peugeot

Ik zou graag een andere auto willen en ben met mijn Peugeot 207 langs de Peugeot dealer gegaan, maar die bood mij te weinig voor mijn auto. Ik heb mijn auto toen op Autoscout24 geplaatst maar na een week lage biedingen en veel telefoontjes heb ik mijn Peugeot ook daar weer van af gehaald. Ik ben toen via mijn vriend terecht gekomen op jullie website en heb mijn auto aangemeld voor een waardebepaling.

Correct en zonder verborgen kosten

Via een vriend van mij ben ik in contact gekomen met de Verkoopservice van Autoveiling.nl. Ik heb mijn Chrysler Grand Voyager verkocht via de website. De website ziet er professioneel en overzichtelijk uit. De inspectie van mijn auto is door de inspecteur correct uitgevoerd, zoals hij was, zo is hij ook omschreven, niet meer, niet minder. De afhandeling is vlot gegaan, correct en zonder verborgen kosten.

Mijn dank en complimenten

Ik heb de verkoop van mijn BMW via de Autoveiling Verkoopservice als erg prettig ervaren. Mijn dank en complimenten voor de snelle en correcte afwikkeling. Ik zal mijn zakelijke auto's die ik heb voor enkele medewerkers voortaan ook bij jullie onderbrengen.