Wat is uw auto waard?

Autoveiling Verkoopservice:
Gegarandeerd de beste prijs!

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen we contact met u op.
Of bel +31(0)416-363363. 

 

Geef ons Opdracht tot Waardebepaling en wij noemen u als onafhankelijk Erkend Register Veilinghuis wat uw auto waard is. Na betaling van € 25,- (incl. BTW) ontvangt u van Autoveiling.nl binnen één werkdag een e-mail met de Veilingwaarde van uw auto. Is dit voor u toereikend verkopen wij uw auto graag. Als u daarna binnen vijf werkdagen een Opdracht tot Verkoop verstrekt, zorgen wij voor een minimale opbrengst van 85% van deze Veilingwaarde. Als het verschil groter is, hoeft u geen commissie te betalen bij verkoop.

Vul uw kenteken in:


NL
Volgende

Wij weten wat uw auto waard is!

Geef ons Opdracht tot Waardebepaling en wij noemen u als onafhankelijk Erkend Register Veilinghuis wat uw auto waard is. U ontvangt van Autoveiling.nl een e-mail met de Veilingwaarde van uw auto. Als u daarna een Opdracht tot Verkoop verstrekt garanderen wij dat de opbrengst maximaal 15% minder zal zijn.  

Uw auto inruilen en/of verkopen wij regelen het voor u.
Laat uw auto fotograferen en inspecteren en de Optische beschrijvingsgarantie is niet meer aan u. Onze ruim zesduizend aangesloten Autobedrijven uit binnen- en buitenland bieden tegen elkaar op en u verkoopt uw auto voor het Hoogste bod.

Geen zin in handjeklap aan de deur laat uw auto verkopen door een vakkundig en betrouwbaar Erkend Register Veilinghuis met ruim 10 jaar ervaring. Wij maken voor u de beste prijs! 

Klik hier voor de Tarieven van onze C2B dienstverlening.

Opdracht tot Waardebepaling
Vul de gegevens van uw auto en uw contactgegevens in.  Na ontvangst van uw betaling ontvangt u binnen één werkdag een e-mail met de (verkoop)waarde van uw auto.
De in de e-mail genoemde (verkoop)waarde is de veilingwaarde van uw auto. Dit betekent dat wij verwachten dat uw auto dit zal opbrengen bij ons in de veiling. Waarbij wij onze uiterste best zullen doen dit bedrag zo hoog mogelijk te maken. Alles wat de auto meer opbrengt is bij ons ook voor u natuurlijk!

Akkoord Algemene voorwaarden.
Alleen aanvinken met doorlink naar….