ZOEKEN

Inloggen Nieuw Veilingplatform
Only admnistrator owned posts can execute the [includeme] shortcode. This message is shown only to administrators.

Only admnistrator owned posts can execute the [includeme] shortcode. This message is shown only to administrators.

088 - 3350500

Auto's kopen

Iedereen in de autobranche wil auto’s kopen om eraan te verdienen.

Koperskosten

U betaalt bij een transactie koperskosten. Deze koperskosten zijn direct gekoppeld aan het abonnement dat u bij ons heeft afgesloten. Wij informeren u graag naar de voordelen en mogelijkheden van onze abonnementen.

De voordelen van AutoVeiling.nl

 Laat ons uw succes ondersteunen
 Krijg iedere week honderden auto’s aangeboden
 Geniet van vrijheid en gemak met de Inkoop App
 Koop marktconform in
 Ervaar inzichtelijk biedproces
 Ontvang 24 uur beschrijvingsgarantie

Inkoop App

De wereld van de gebruikte auto’s in uw handpalm. Download de app of scan de QR code en bied real-time mee op alle  veilingen, waar u ook bent!

Download Inkoop App Download Inkoop App

 

Inkoop App

De wereld van de gebruikte auto’s in uw handpalm. Download de app of scan de QR code en bied real-time mee op alle  veilingen, waar u ook bent!

Download Inkoop App Download Inkoop App

Direct Auto’s kopen

Bent u bij ons geregistreerd?
Klik op “Inloggen” om direct te kunnen bieden.
Bent u bij ons geregistreerd?
Klik op “Inloggen” om direct te kunnen bieden.

Nog niet geregistreerd?
Meld u aan en klik op “Aanmelden”
Nog niet geregistreerd?
Meld u aan en klik op “Aanmelden”

Specificaties

Heel veel mensen weten wat de vraagprijzen van auto’s zijn, maar slechts weinigen weten auto’s in te kopen tegen de juiste waarde. U wilt altijd scherp inkopen en zeker vergissingen voorkomen. Het aanbod en de werkwijze moet transparant zijn, u moet met uw vragen ergens terecht kunnen en de inkoopkosten mogen niet onverwacht de transacties van succes beroven.

Vergissingen in gebruikte autohandel zijn zo gemaakt en zijn zelden goedkoop. Werkelijk onafhankelijke aanbieders zijn schaars. Een partijdige werkwijze kost u rendement en zonder professionele ondersteuning blijven uw vragen onbeantwoord. Als gevolg hiervan begint men vaak met te veel te vragen. Hierdoor is het proces vaak langdurig of onzinnig.

De werkwijzen van AutoVeiling.nl zijn zo ontwikkeld om te voorkomen dat u teveel betaalt. Ons aanbod is van goede kwaliteit en marktconform geprijsd. De veilingmeesters zijn professionals die al meer dan 100.000 auto’s hebben verkocht. Zij staan klaar om u te assisteren bij de juiste aankoop en uw vragen te beantwoorden. Onze werkwijze is uitermate transparant, zo kopen wij de auto’s nooit zelf in en kunnen wij u onafhankelijk advies geven. Wij rekenen de laagste koperskosten in de branche, die u verder kunt verlagen door een abonnement bij ons af te sluiten. Inkopen kan vanaf elke gewenste locatie. Met de Inkoop App op uw smartphone kunt u real-time en vanaf iedere denkbare locatie meebieden in iedere veiling.

Aankoopservice

Wilt u meer weten over auto’s kopen?
Bel ons op telefoonnummer 088 – 3350500 of mail ons op verkoop@autoveiling.nl.

Voordelen van Auto’s kopen

Marktconform kopen – vergissen is onmogelijk

Persoonlijk advies – veilingmeesters kennen de markt

Groot aanbod – in ieder voertuigsegment aanbod

Lage koperskosten – verder te verlagen met abonnement

Abonnementen

Drie verschillende abonnementsvormen.

  1. Incidenteel kopen (Basis)
  2. Regelmatig kopen (Standaard)
  3. Vaak kopen (Premium)

Vraag ons uw beste match.

Veel gestelde vragen

Voor wie verkopen jullie de auto's?

De aangeboden auto’s zijn afkomstig van o.a.; leasemaatschappijen, fleetowners, verhuurmaatschappijen, financiële instellingen (banken), curatoren, particulieren, bedrijven, importeurs, dealerholdings en autobedrijven.

Waar staan de auto's?

Wij werken met een online veilingsysteem. Het voordeel hiervan is dat geen enkele auto onnodig verplaatst wordt. Alle auto’s worden op voorhand geïnspecteerd. Het gedetailleerde inspectierapport van iedere auto is in te zien voorafgaand aan iedere veiling. Pas na de aankoop worden de auto’s verplaatst en ‘aan huis’ afgeleverd.

Wie kunnen er auto's kopen bij AutoVeiling.nl?

De kopers bij AutoVeiling.nl bestaan uit automotive bedrijven met een RDW erkenning.

Wat houdt beschrijvingsgarantie in?

 De auto is zoals beschreven! En dat garanderen wij. Iedere auto wordt gedetailleerd beschreven middels een beschrijvingsformulier met veel foto’s, ook van de beschadigingen.

 

Hoe kan ik meebieden op de auto's?

 Na uw aanmelding ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot de afgesloten omgeving van AutoVeiling.nl. Let wel; alleen bij een openbare verkoop kunt u kopen zonder te beschikken over een RDW erkenning.

Kan ik contant betalen?

Nee, alle transacties worden uitsluitend per bank afgehandeld.

Welke veilingvormen zijn er?

Wij kennen verschillende veilingen;

Hamerveiling
De ‘live online’ Hamerveiling is de meest attractieve veilingvorm. De auto’s worden verkocht aan de hoogste bieder.

Tenderveiling
Een Tenderveiling is een veiling door middel van inschrijving. Kopers bieden op auto’s zonder te weten wat anderen hebben geboden. AutoVeiling.nl kent bij de Tenderveiling diverse manieren om terugkoppeling op uw bieding te geven, zoals o.a.; een toerenteller en een stoplicht verwerking.

Bid or Buy veiling
In de Bid or Buy veiling is het mogelijk om te bieden en om direct te kopen voor de “”koop nu”” prijs.

Stockveiling
In de Stockveiling staan auto’s voor een langere tijd online. Als koper is het ideaal om in dit vaak grote aanbod gericht naar een specifieke auto te zoeken om hierop te bieden.

Vaste Prijs Verkoop
In de Vaste Prijs Verkoop worden auto’s aangeboden tegen een vaste prijs, onderhandelen is hierbij niet mogelijk.

Openbare Verkoop
Als Erkend Register Veilinghuis is Autoveiling Nederland gespecialiseerd in insolventie-werkzaamheden en executie veilingen. Bij een Openbare Verkoop mag volgens art. 250 en 251 van het Burgelijk Wetboek 3 iedereen meebieden.

Kan ik zoeken naar auto's die worden aangeboden?

Ja dat kan. Wij presenteren het actuele aanbod op onze website. Kijk eens op ons actuele aanbod, via de zoekfunctie bovenaan de pagina kunt gemakkelijk in het aanbod zoeken.

Reviews

Slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.
Fred Jansen

Directeur, Autobedrijf Jansen