ZOEKEN

Only admnistrator owned posts can execute the [includeme] shortcode. This message is shown only to administrators.

Auto’s verkopen

Wekelijks verkopen wij honderden auto’s aan kopers uit heel Europa.

De voordelen van AutoVeiling.nl

 Bereik duizenden kopers in Nederland en daarbuiten
 Laat u ontzorgen in het gehele proces
 Verkoop transparant met beschrijvingsgarantie
 Krijg alle aandacht voor uw verkoopsucces
 Realiseer altijd goede marktconforme prijzen
 Krijg goede service en persoonlijk advies op maat
 Gebruik onze ervaring

Direct Auto’s verkopen

Bent u bij ons geregistreerd?
Klik op “Inloggen” om direct auto’s aan te bieden.

Nog niet geregistreerd?
Meld u aan en klik op “Aanmelden”

Verkoopcommissie

Alleen bij een geslaagde transactie betaalt u verkoopcommissie mits u op voorhand een limietsprijs met ons bent overeengekomen. De hoogte van deze commissie hangt af van het door u gekozen abonnement.
Het is mogelijk uw auto te verkopen zonder een abonnement bij ons af te sluiten. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze verkoopservice.

Meld direct uw auto aan

Meld direct uw auto aan voor verkoop. Heeft u meerdere auto’s te verkopen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om uw auto’s op te nemen.  Specificaties

  De schaarste van uw gebruikte auto aanbod managen is niet eenvoudig. De timing van auto’s verkopen, aanbieden en toewijzen is een vak. Effectief zijn is de beste prijs realiseren en efficiënt zijn is snel verkopen. Dat staat meestal op gespannen voet met elkaar. U wilt samenwerken met professionele partners in het proces maar u wilt niet gegijzeld worden in een beperkte flexibiliteit of uw manier van zakendoen onnodig vaak bijstellen. Klanten wilt u binden en boeien met uw aanbod en top dienstverlening. Strakke procedures voorkomen dat er fouten kunnen worden gemaakt en u snel over uw geld kunt beschikken.

  Realisatie van restwaarde wordt bepaald door vraag en aanbod. Het aanbod (ook al is dat in diverse vormen) voorleggen aan steeds weer dezelfde kopersgroep levert zelden een structurele opbrengst op. Gevangen zijn in een eenvoudige maar standaard werkwijze, beperkt uw mogelijkheden van toegang tot nieuwe markten en verkoopprijzen waar u blij van wordt.

  AutoVeiling.nl biedt u gemak, overzicht en inzicht. Wij besparen u tijd, kosten en FTE’s. Wij zien samenwerken als het aangaan van een partnerschap. Onze veilingmeesters strijden voor u om de hoogst mogelijke marktconforme opbrengsten te realiseren. De te volgen strategie visualiseren wij met het Remarketing Wiel (afhankelijk van uw abonnement). Daarmee meet u alle sleutelposities van uw proces. Dit kunnen wij bovendien op door u gewenste indicatoren inregelen.

  Veilingmeesters

  Wilt u meer weten over auto’s verkopen?
  Bel ons op telefoonnummer 088 – 3350500 of mail ons op verkoop@autoveiling.nl.

  Voordelen van Auto’s verkopen

  Easy to Use – eenvoudig proces en overdraagbaar.

  Compliant – werk volgens regels en richtlijnen.

  Transparant – inzichtelijk verkoopproces voor iedereen.

  Flexible – diverse veilingvormen voor maximale opbrengst.

  Cost Cutting – besparing op reis-, transport- en personeelskosten.

  Abonnementen

  Drie verschillende abonnementsvormen.

  1. Incidenteel verkopen (Basis)
  2. Regelmatig verkopen (Standaard)
  3. Vaak verkopen (Premium)

  Vraag ons uw beste match.

  Veel gestelde vragen

  Hoe kan ik een auto aanbieden?

  Heeft u één auto aan te bieden, kunt u dit direct doen via deze pagina. Heeft u meerdere auto’s, dan willen wij het u graag makkelijk maken en in contact komen met u. Vul hiervoor ons contactformulier in of stuur ons een e-mail.

  Hoe komen jullie aan de gegevens van mijn auto('s)?

  Aangeboden auto’s worden gedetailleerd geïnspecteerd en beschreven. Wij kunnen de inspectie(s) voor u verzorgen. Wij komen graag met u in contact om dit voor u te verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkoopservice.

  Wie kunnen er auto's verkopen bij AutoVeiling.nl?

  Iedereen kan een auto aanbieden en verkopen bij AutoVeiling.nl.

  Hoe kom ik aan mijn geld na de verkoop?

  Na akkoord van de koper op uw auto wordt deze gevrijwaard en wordt het geld per bank aan u overgemaakt.

  Waar kan ik mijn auto inleveren?

  Wij verzorgen het transport van alle auto’s die verkocht zijn. Dit doen wij in overleg met u. In een aantal gevallen is het ook mogelijk om uw auto in te leveren bij één van de 250 Vakgarages in Nederland.

  Wat houdt een beschrijvingsgarantie in?

  De auto is zoals beschreven! En dat garanderen wij! U kunt uw auto(‘s) zelf inspecteren en fotograferen of laten inspecteren door een professionele inspecteur. Geef ons hiertoe uw opdracht en wij nemen uw optische beschrijvingsgarantie over. Geef hiertoe opdracht tot verkoop en wij nemen contact met u op.

  Moet ik de auto afstaan?

  Nee, de auto wordt pas verkocht na de toezegging van de verkoper.

  Wat als de auto meer opbrengt?

  Wij doen ons best om iedere auto voor de maximale prijs te verkopen. Als dit meer is dan de afgesproken verkooplimiet is de meeropbrengst altijd voor de verkoper van de auto.

  Wat is een verkooplimiet?

  Een verkooplimiet is de minimale prijs die uw auto moet opbrengen. Deze limietprijs wordt in overleg met u bepaalt. Een reële verkooplimiet is vaak succesvoller dan een te hoge verkooplimiet. Onze veilingmeesters helpen u bij het bepalen van de verkooplimiet en doen dit op basis van 5 meetfactoren waaronder de ‘courantheid’, uitvoering en conditie van uw auto.