ZOEKEN

Inloggen Nieuw Veilingplatform

088 - 3350500

Auto’s professioneel verhandelen doen we samen

AutoVeiling.nl en AutoInspectie.nl bundelen hun krachten tijdens de coronacrisis op minimaal anderhalve meter afstand. Wij bieden u vanaf heden een B2B Handelsplatform met kwalitatief goed beschreven auto’s.

De autohandel is van ons allen en is door de coronacrisis voor de helft stil komen te liggen. Dit is de reden dat we denken op deze manier ‘ons allen’ blij te kunnen maken. AutoInspectie.nl + AutoVeiling.nl gaan met de kwaliteit die u van deze partijen gewend bent voor half geld auto’s inspecteren en gratis op het Autoveiling Handelsplatform plaatsen. Dit Autoveiling Handelsplatform kent reeds jarenlang duizenden welwillende en kopende autobedrijven. Deze combinatie maakt het mogelijk voor autobedrijven de auto pas te kopen als deze verkocht is. En wie wil dat nou niet?

Professionele inspectie

Doordat een professionele inspecteur van AutoInspectie.nl de auto inspecteert kan AutoVeiling.nl de koper ‘Optische Beschrijvingsgarantie’ bieden. Dit zorgt tevens voor geen gezeur achteraf. Het zal begrijpelijk zijn dat in de huidige tijd het inspectiebedrijf af en toe op zoek is naar werk. Dus wil op deze wijze AutoInspectie.nl de inspecteurs aan de gang houden. Dit is dan ook de reden dat het voor half geld kan. De auto’s worden wel geïnspecteerd wanneer de planning dit toelaat.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

Professionele afhandeling

De auto’s worden door AutoVeiling.nl, maximaal 3 maanden en in overleg met de eigenaar, met een reële handelsprijs op het Handelsplatform geplaatst. Alle auto’s staan vervolgens met vaste Verkoopprijs ‘online’ en in de ‘AutoVeiling.nl Inkoop App’. Na de aanschaf en betaling van de auto verzorgt het team van AutoVeiling.nl het transport en de juiste afwikkeling van de auto.

Kopen of verkopen

Wilt u auto’s aanbieden? Laat uw gegevens achter op deze pagina en er wordt contact met u opgenomen voor een inspectie afspraak.

Wilt u auto’s kopen? Meld u aan als koper op AutoVeiling.nl. Dat kunt u dit doen door naar ‘Auto’s kopen’ te gaan. Met uw inloggegevens kunt u ook inloggen op de ‘AutoVeiling.nl Inkoop App’. Want als slimme autokoper maakt u natuurlijk overal en altijd gebruik van deze Inkoop App.

Log in en bekijk de auto’s! Bij vragen helpen we u graag verder. Op alle auto’s geldt dezelfde dienstverlening, service en tarieven die u van AutoVeiling.nl mag verwachten.

Auto’s professioneel verhandelen doen we samen!

Meld u aan!


    5 voertuigen (€100,- excl. BTW)10 voertuigen (€200,- excl. BTW)15 voertuigen (€300,- excl. BTW)

    Actueel aanbod