Bekijk onze instructievideo’s

AutoVeiling.nl – zo werkt de Inkoop App!

Herken je dat? Je wilt online auto’s inkopen, maar je hebt geen tijd om achter de computer te gaan zitten. In deze video laten we je zien hoe je met behulp van je smartphone auto’s kunt kopen op de online autoveiling van AutoVeiling.nl.

Wil je ook direct auto’s kopen met je smartphone? Download dan nu de Inkoop App van AutoVeiling.nl voor je Apple of Android telefoon.

AutoVeiling.nl – favorieten instellen

Ben jij op zoek naar bepaalde auto’s? Bijvoorbeeld van een bepaald merk? En heb je geen tijd om het gehele aanbod van de autoveiling af te wachten? Stel je favorieten in! Je ontvangt dan op je smartphone een melding wanneer jouw favoriete auto in de veiling staat. Hoe je dat kunt doen zie je in onderstaande video.

Wil je ook direct je favorieten instellen? Download dan nu de Inkoop App van AutoVeiling.nl voor je Apple of Android telefoon.

AutoVeiling.nl – besparen op auto’s inkopen

Wil jij regelmatig auto’s inkopen, maar twijfel jij wel eens of je wel het juiste bedrag biedt? Je kunt natuurlijk niet van alle auto’s altijd een goede prijs bepalen. Bekijk onderstaande video en kom er achter hoe jij auto’s scherp kunt inkopen bij AutoVeiling.nl

Wil je ook direct besparen op het inkopen van auto’s? Download dan nu de Inkoop App van AutoVeiling.nl voor je Apple of Android telefoon.

AutoVeiling.nl – waarom een Veilingmeester?

Wil jij ook graag overleggen over welke auto je inkoopt? Of wil je graag weten wat je auto waard is? Mis je daarvoor een collega of vertrouweling? Je kunt niet altijd van iedere auto die jouw klanten zoeken exact weten wat deze waard is. Bij AutoVeiling.nl werken experts die voor jou aan de slag gaan. Zij helpen én beschermen je. In onderstaande video laten we je zien wie jouw hulp op afstand is. Jouw extra inkoper.

Wil je ook hulp op afstand bij het inkopen van auto’s? Download dan nu de Inkoop App van AutoVeiling.nl voor je Apple of Android telefoon.

AutoVeiling.nl – schaderapport van auto

Baal jij er ook van wanneer je net niet alles hebt gezien wat een auto mankeert? Wil jij ook graag dat er een collega met verstand van zaken meekijkt? Bij AutoVeiling.nl werken inspectie-experts die met je kunnen meekijken. Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het schaderapport en onze inspectie-experts.

Wil je ook gebruik maken van onze inspectie-experts bij het inkopen van auto’s? Download dan nu de Inkoop App van AutoVeiling.nl voor je Apple of Android telefoon.