Bekijk onze video’s

Verkoop je voorraad via het AutoVeiling Handelsplatform

Het onlangs geïntroduceerde B2B Autoveiling Handelsplatform biedt autoverkopers uit heel Europa de kans om hun voorraad te verkopen aan een grote, internationale kopersgroep. De doorstroming van gebruikte auto’s bepaalt immers het verkooppotentieel.

Ben jij een slimme autoverkoper? Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar autoveiling.nl/handelsplatform en meld meteen minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad op.

Ron Sintmaartensdijk van JCS Auto’s uit Zuid-Beijerland over AutoVeiling.nl

Ron Sintmaartensdijk van JCS Auto’s uit Zuid-Beijerland deelt zijn ervaring over het Autoveiling Handelsplatform, een nieuw product van AutoVeiling.nl.

Ben jij net als Ron ook een slimme autoverkoper? Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar autoveiling.nl/handelsplatform en meld meteen minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad op.

René Sypersma van Autobedrijf René Sypersma uit Drachten over AutoVeiling.nl

René Sypersma van Autobedrijf René Sypersma uit Drachten deelt zijn ervaring over het Autoveiling Handelsplatform, een nieuw product van AutoVeiling.nl.

Ben jij net als René ook een slimme autoverkoper? Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar autoveiling.nl/handelsplatform en meld meteen minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad op.

Arjan Nijkrake van Auto Nijkrake uit Hengelo (OV) over AutoVeiling.nl

Arjan Nijkrake van Auto Nijkrake uit Hengelo (OV) deelt zijn ervaring over het Autoveiling Handelsplatform, een nieuw product van AutoVeiling.nl.

Ben jij net als Arjan ook een slimme autoverkoper? Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar autoveiling.nl/handelsplatform en meld meteen minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad op.

Ben jij een slimme autokoper? Download de Autoveiling Inkoop App

Je hand op steken bij een autoveiling is niet meer van deze tijd. Het kopen van een auto kan al jaren online. Dit werkt snel, efficiënt en gemakkelijker en voor de hele slimme autokopers heeft AutoVeiling.nl de Inkoop App.

AutoVeiling.nl – #Schaderapport

Baal jij er ook van wanneer je net niet alles hebt gezien wat een auto mankeert? Wil jij ook graag dat er een collega met verstand van zaken meekijkt?

Voor AutoVeiling.nl werken inspectie experts die een uitgebreid rapport van iedere auto opmaken. Dat helpt je en beschermt je. Vandaag ga ik je laten zien hoe zo’n rapport eruit ziet en waar je direct ziet wat er mis is. Jouw extra ogen.

AutoVeiling.nl – #Veilingmeesters

Wil jij ook graag overleg over wat je inkoopt of wat een auto waard is? Bij AutoVeiling.nl werken experts die voor jou aan de gang gaan. Zij helpen je en beschermen je. Vandaag ga ik je laten zien wie jouw hulp op afstand is. Jouw extra inkoper.

AutoVeiling.nl – #Besparen

Wil jij regelmatig auto’s inkopen, maar twijfel jij wel eens of je wel het juiste bedrag biedt? Vandaag ga ik je laten zien hoe jij met een abonnement scherp inkoopt en nog eens geld bespaart.

AutoVeiling.nl – #Favorieten

Wil jij bepaalde auto’s inkopen, maar heb je geen zin om al het aanbod af te wachten todat jouw keuzes worden geveild? Op AutoVeiling.nl kun je jouw favorieten instellen.

AutoVeiling.nl – zo werkt de Inkoop App!

Heb jij dat ook wel eens, je wilt auto’s online inkopen en je hebt geen tijd om achter de PC te gaan zitten. We laten zien hoe je met jouw smartphone kunt bieden op AutoVeiling.nl.

Zo werkt de Hamerveiling van Autoveiling Nederland

In deze video laten wij u zien hoe de Hamerveiling van Autoveiling Nederland werkt. De voertuigen (auto’s, bestelwagens en steeds meer trucks) worden voornamelijk aangeboden door leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en autobedrijven. De kopers zijn dealers en autohandelaren in binnen- en buitenland.

Het succes van AutoVeiling.nl is te danken aan het team dat erachter staat, het is geen machine die de transacties doet, maar een applicatie die de gepassioneerde en kundige veilingmeesters ondersteunt.