Wil jij je autovoorraad vergroten zonder extra kosten te maken? En wil je dit samen met AutoVeiling.nl doen? Vanaf nu kun je razendsnel inspringen op de vraag naar een auto die jij net niet hebt staan en daarmee vergroot jij jouw verkoopkansen.

AutoVeiling.nl heeft een B2B Handelsplatform met vaste handelsprijzen toegevoegd aan het online platform. Samen met AutoVeiling.nl voeg je makkelijk een extra inkoopkanaal toe aan alles wat je nu al doet om je auto’s in te kopen.

Op het Handelsplatform worden alleen auto’s aangeboden die per direct te koop zijn. En deze zijn professioneel beschreven en komen uitsluitend van gerenommeerde partijen.
De werkwijze die AutoVeiling.nl sinds 2002 hanteert wordt door vele autobedrijven al jaren zeer gewaardeerd. Zij verkopen simpelweg auto’s waar de winst nog in zit.

MELD JE OOK AAN en ervaar het gemak van efficiënt en professioneel zaken doen met collega’s die dezelfde taal spreken. Veel autobedrijven is het met een goede beschrijving en de mooie foto’s al gelukt een auto eerst particulier aan te bieden en te verkopen voordat de auto daadwerkelijk aangeschaft werd.

Een factuur ontvang je van AutoVeiling.nl die ook de volledige afhandeling professioneel met jou regelt. Zo wordt het transport ook door hen geregeld, je kunt dus veilig kopen van een betrouwbare partner. Wie wil dat nou niet?

Je kan via ‘INLOGGEN’ online het Handelsplatform gebruiken, maar je kunt ook gewoon de auto’s bekijken met de gratis Inkoop App op jouw eigen smartphone.
Maak je ook geen zorgen dat je niet kunt winnen aan de auto’s, de prijzen zijn zorgvuldig afgestemd met onze Veilingmeesters.

AutoInspectie.nl heeft de rapporten opgemaakt, de beschrijvingen kloppen en zijn gegarandeerd. Zo weet je zeker dat je de meest efficiënte strategie kiest om snel en met zekerheid de echte auto’s in te kopen.

Wil je ook auto’s kunnen verkopen voordat je deze zelf hebt aangeschaft?
Ga dan naar Autoveiling.nl/handelsplatform. Hier staat alle benodigde info en kun je direct ook jouw eigen auto’s opgeven voor het Handelsplatform.