Wordt u ook een slimme autokoper? Het onlangs geïntroduceerde B2B Autoveiling Handelsplatform blijkt een succes te zijn voor slimme autokopers. Arjan Nijkrake van Auto Nijkrake uit het Twentse Hengelo was één van de allereerste autokopers op het Autoveiling Handelsplatform. En na tevredenheid, zo vertelt hij ons in een recensie voor ons platform. Arjan was op zoek naar een Mercedes Vito en vond deze in onze veiling. Zie hieronder de persoonlijke boodschap van Arjan.

Ook René Sypersma van Autobedrijf René Sypersma uit Drachten was één van de allereerste slimme autokopers. Hij kocht meteen twee auto’s via het B2B Handelsplatform. Hij vindt het een makkelijke manier van auto’s kopen. De prijs is scherp en je hoeft er niet voor te onderhandelen. Bekijk hieronder de persoonlijke boodschap van René.

 

Ron Sintmaartensdijk van JCS Auto’s uit Zuid-Beijerland deelt ook zijn ervaring over het nieuwe platform. Ron kocht in overleg met een klant van hem een auto via het nieuwe B2B platform. Ook de ervaring van Ron hebben we opgenomen in een korte video die hieronder te bekijken is.

Ben jij net als Arjan, René en Ron ook een slimme autokoper?

Bekijk ons B2B Handelsplatform en koop jouw auto met één muisklik. Wil je liever je auto’s verkopen via ons platform? Dat kan natuurlijk ook gemakkelijk en snel via de rechterkolom op deze pagina: Auto’s verkopen.